Selecteer een pagina

Chef's Diner

Lunchroom én Restaurant

IN hartje BLERICK!

Dineren bij Chef

Chef in Venlo-Blerick, het Diner

Vanaf ’s middags 17.00 uur hanteren we de dinerkaart. Deze kunt u hier downloaden.

Hieronder staat de volledige dinerkaart beschreven.

Een mooie start

BROOD

Met huisgemaakte kruidenboter

€ 4,00

BROOD

Met huisgemaakte kruidenboter, smeuige tapenade en olijven

€ 6,00

Voorgerechten

CARPACCIO VAN OSSENHAAS

Dun gesneden, rucola, Aceto balsamico crème en Grana Padano

€ 9,00

VITELLO TONNATO

Zacht gegaarde kalfsfilet met een crème van tonijn

€ 9,00

SALADE GEGRILDE GROENTEN

Een mix van salade, gemarineerde gegrilde groenten en Feta

€ 8,50

SALADE PADDESTOELEN

Een mix van salade en een melange van gebakken paddestoelen

€ 8,50

ESCARGOTS OP EIGEN WIJZE

Wijngaardslakken op Chef’s onnavolgbare wijze

€ 9,50

CALAMARI

Gegrild, met huisgemaakte pesto en verse knoflook

€ 10,00

Soep verwarmt het Hart

TOMATENSOEP

Een crèmige soep van de zonnigste tomaatjes

€ 4,00

BOUILLABAISSE

Gevuld met diverse soorten vis en schaaldieren

€ 7,00

GOULASHSOEP

Pittig en boordevol vlees, de klassieke versie

€ 5,00

Pasta

PASTA VERDE

Met basilicumpesto en Grana Padano

€ 7,00

TAGLIATELLE SCAMPI

Met gebakken scampi’s

€ 10,50

SPAGHETTI BOLOGNESE

De traditionele, de enige echte

€ 9,00

TAGLIATELLE PESCI

Juweeltjes van de visafslag, schaal- en schelpdieren

€ 11,00

TAGLIATELLE PADDENSTOELEN

Met een paddenstoelenmelange

€ 11,00

Ravioli

3 op een rij, met een vulling van spinazie, ricotta en een
saus op basis van tomaat

€ 11,00

Hoofdgerechten voor Twee

LAMSCARRÉ

Licht gegrild, in de oven gegaard, getrancheerd aan tafel

€ 17,50 p.p.

T-BONE STEAK

Gegrilde t-bone steak , medium of rood

€ 17,50 p.p.

FRUITS DE MER

Heerlijk genieten van scampi’s, gamba’s en coquille

€ 24,00 p.p.

ZEETONG

Met de befaamde bereiding van de chef (aan tafel gefileerd)

€ 21,50 p.p.

TOMAHAWK STEAK    (INDIEN VOORRADIG)

Een stoere steak, dus ook stoer klaargemaakt

€ 29,50 p.p.

Hoofdgerechten

SATÉ VAN VARKENSHAAS

Met huisgemaakte satésaus, atjar, rijst en friet

€ 16,50

CHEF’S BURGER

Met smokey uiencompôte, djuvečrijst en friet

€ 14,50

CEVAPCICI

Gegrilde rolletjes van gekruid gehakt met friet

€ 14,00

MIXED GRILL

Mooi gegrild vlees met knofllooksaus, ajvar en friet

€ 16,50

CHEF’S SJASLICK

Varkenshaas, paprika, spek en ui, met pepersaus en friet

€ 17,00

VARKENSHAASMEDAILLONS

Met een champignonroom- of pepersaus en friet

€ 16,50

SPARERIBS

Gemarineerd met een huisgemaakte marinade, friet en salade

€ 15,00

KIP PIRI PIRI

Sappig gegrilde kip let met een pikante piri piri saus

€ 16,50

KABELJAUWFILET

Gebakken kabeljauwfilet met een saus van cherrytomaten, rozemarijn, tijm en knoflook

€ 19,00

ZALMFILET

Lauwwarme huis gerookte zalmfilet, geserveerd met bearnaisesaus

€ 18,00

GAMBA’S PRIMA STAR

6 om zelf te pellen, met knoflook, tomaat en verse tijm

€ 19,50

RIB EYE STEAK

Naar wens gegrild medium of rood

200 g – € 22,00

300 g – € 28,00

TOURNEDOS

Met champignonroom- of pepersaus

200 g – € 25,00

300 g – € 34,00

TOURNEDOS Á LA MILAN

Naturel gegrild ,medium of rood, met een pasta verde

200 g – € 25,00

300 g – € 34,00

ENTRECÔTE

Naar wens gegrild medium of rood

200 g – € 22,00

300 g – € 28,00

Zoet Genot

TIRAMISU

Onze eigen Italiaanse klassieker geserveerd met een heerlijk glaasje koffielikeur

€ 7,00

CHOCOLADE DUET

Een luchtige mousse van witte en bruine chocolade

€ 7,00

CRÈME BRÛLEE

Vanille crème brûlee met een laagje gekaramelliseerde suiker en een glaasje likeur ‘43

€ 7,00

Reacties

Wat zeggen onze Gasten?

“Bourgondisch”

“Aan alles merk je de passie voor lekker en sfeervol eten.”

Marrielle

“Goed & Lekker”

“Het eten was allemaal goed bereid en prima op smaak!”

Vincent

“Lekker Losjes”

“Een combinatie van kwaliteit en een gemoedelijke ambiance.”

John

“Bekende Kwaliteit”

“Wij kwamen al jaren bij ‘de oude Balkan’ en ‘Adriatico’. En hier komen alle heerlijke herinneringen weer boven drijven.”

Marc

Valentijnsdag 2019

Verwen jouw Valentijn

Vanzelfsprekend staat Chef klaar om jou en je Valentijn een onvergetelijke avond in romantische sferen te bezorgen. Reserveer tijdig voor die 14e februari!

Openingstijden

WOENSDAG – MAANDAG

11.00 – 23.00 (keuken tot 21.00 uur)

DINSDAG
Wij zijn gesloten

Wijn van Wijnhuis Blerick

‘Chef’ krijgt heeft zijn mooie wijnen van Wijnhuis Blerick. De deskundige drankenhandel in Winkelcentrum ‘de Wieën’.

Chef’s Adres

Kloosterstraat 7
5921 HA  Venlo-Blerick

077 785 8275

Chef via Google Maps