Selecteer een pagina

Chef's Diner

Lunchroom én Restaurant

IN hartje BLERICK!

Dineren bij Chef

Chef in Venlo-Blerick, het Diner

Vanaf ’s middags 17.00 uur hanteren we de dinerkaart. 

Hieronder staat de volledige dinerkaart beschreven.

Een mooie start

BROOD

Met huisgemaakte kruidenboter

€ 4,00

BROOD

Met huisgemaakte kruidenboter, smeuige tapenade en olijven

€ 6,00

Voorgerechten

CARPACCIO VAN OSSENHAAS

Met een salade melange, Aceto balsamicocrème en Grana Padano

€ 11,00

VITELLO TONNATO

Zacht gegaarde kalfsfilet met een crème van tonijn

€ 11,00

SALADE PADDESTOELEN V

Een mix van salade en een melange van gebakken paddestoelen

€ 10,50

CALAMARI

Gegrild, met huisgemaakte pesto en verse knoflook

€ 11,00

SALADE ZEEBAARSFILET

Gegrild, op een salade melange, topper van de mediterrane zee

€ 11,50

SALADE GEGRILDE SCAMPI

Een frisse salade vergezeld door scampi en warmbloedige saus van sinaasappel en chili

€ 11,50

ESCARGOTS

Op geroosterd brood, gegratineerd

€ 11,50

Soep verwarmt het Hart

TOMATENSOEP V

Een crèmige soep van de zonnigste tomaatjes

€ 5,50

BOUILLABAISSE

Gevuld met diverse soorten vis en schaaldieren

€ 8,00

GOULASHSOEP

Pittig en boordevol vlees, de klassieke versie

€ 6,50

UIËNSOEP

De Franse versie, met croutons en kaas gegratineerd

€ 5,50

Pasta

SPAGHETTI BOLOGNESE

De traditionele, de enige echte

€ 10,00

TAGLIATELLE SCAMPI

Met gebakken scampi’s

€ 12,00

TAGLIATELLE PADDENSTOELEN V

Met een melange van paddenstoelen

€ 12,00

Hoofdgerechten voor Twee

LAMSCARRÉ

Licht gegrild, in de oven gegaard, getrancheerd aan tafel

€ 18,50 p.p.

T-BONE STEAK

Gegrild, medium of rood, aan tafel gesneden

€ 18,50 p.p.

ZEETONG

Met de befaamde bereiding van de chef (aan tafel gefileerd)

€ 22,50 p.p.

TOMAHAWK STEAK    (INDIEN VOORRADIG)

Een stoere steak, dus ook stoer klaargemaakt

€ 32,50 p.p.

Hoofdgerechten

SATÉ VAN VARKENSHAAS

Met huisgemaakte satésaus en atjar

€ 17,50

CEVAPCICI

Gegrilde rolletjes van gekruid gehakt volgens een traditioneel oud Balkan recept

€ 15,50

MIXED GRILL

Diverse soorten gegrild vlees met knoflooksaus

€ 18,50

CHEF’S SJASLICK

Varkenshaas, paprika, spek en ui, met pepersaus en friet

€ 18,50

KIP PIRI PIRI

Krokant gegrilde kipfilet met een pittige piri piri saus

€ 17,00

VLEES TRIO

Varkenshaas, ossenhaas en een lamsribstukje

€ 24,00

VARKENSHAAS

Met een champignonroom-of pepersaus

€ 17,50

POLPETTE

Italiaanse gekruide gehaktschijfjes in een gekruide tomatensaus

€ 17,50

KABELJAUWFILET IN EEN KROKANT JASJE

Een jasje van broodkruim, pesto en Grana padano

€ 21,50

ZALMFILET

Rosé gegrilde zalmfilet, met een saus bearnais

€ 19,50

ZEEBAARSFILET

Gegrild, de topper van de Mediterrane zee

€ 21,50

VIS TRIO

Zalmfilet, kabeljauwfilet en zeebaarsfilet

€ 21,50

GAMBA’S PRIMA STAR

Om zelf te pellen, met een saus van tomaat en knoflook. Geserveerd met sopbrood

€ 23,50

Steaks

RIB EYE STEAK

Naar wens gegrild medium of rood

€ 23,50

TOURNEDOS

Met champignonroom- of pepersaus

€ 25,50

TOURNEDOS Á LA MILAN

Naturel gegrild ,medium of rood met een pasta con aglio,olio e peperoncino

€ 25,50

Zoet Genot

TIRAMISU

Onze eigen Italiaanse klassieker geserveerd met een heerlijk glaasje koffielikeur

€ 7,00

CHOCOLADE DUET

Een luchtige mousse van witte en bruine chocolade

€ 7,00

CRÈME BRÛLEE

Vanille crème brûlee met een laagje gekaramelliseerde suiker en een glaasje likeur ‘43

€ 7,00

Reacties

Wat zeggen onze Gasten?

“Bourgondisch”

“Aan alles merk je de passie voor lekker en sfeervol eten.”

Marrielle

“Goed & Lekker”

“Het eten was allemaal goed bereid en prima op smaak!”

Vincent

“Lekker Losjes”

“Een combinatie van kwaliteit en een gemoedelijke ambiance.”

John

“Bekende Kwaliteit”

“Wij kwamen al jaren bij ‘de oude Balkan’ en ‘Adriatico’. En hier komen alle heerlijke herinneringen weer boven drijven.”

Marc

Valentijnsdag 2019

Verwen jouw Valentijn

Vanzelfsprekend staat Chef klaar om jou en je Valentijn een onvergetelijke avond in romantische sferen te bezorgen. Reserveer tijdig voor die 14e februari!

Openingstijden

WOENSDAG t/m ZONDAG

11.00 – 23.00 (keuken tot 21.00 uur)

MAANDAG & DINSDAG
Wij zijn gesloten

Wijn van Wijnhuis Blerick

‘Chef’ krijgt heeft zijn mooie wijnen van Wijnhuis Blerick. De deskundige drankenhandel in Winkelcentrum ‘de Wieën’.

Chef’s Adres

Kloosterstraat 7
5921 HA  Venlo-Blerick

077 785 8275

Chef via Google Maps